Ons team!

Taboo en Trubbel

Nikki - Topstylist
Nikki is 25 jaar en komt uit Veldhoven. Ze is begonnen als stagiaire en gelukkig bij ons gebleven. Naast het knippen en kleuren is ze dé specialist in opsteek kapsels en make-up. Voor een prachtig bruidskapsel kun je zeker bij haar terecht! Nikki is woensdag tot en met zaterdag bij ons in de Studio.

Edith - Topstylist
Edith is 41 jaar en komt uit Reusel. Edith werkt al vanaf de 1e dag bij ons en is een echte allround topstylist. Alles wat ze doet, doet ze perfect. Met 25 jaar ervaring ben je bij haar in hele goede handen. Edith is aanwezig op dinsdagochtend, donderdagochtend en op zaterdagochtend.

Kim - Topstylist
Kim is 35 jaar en komt uit Veldhoven. Vanaf januari 2014 is zij eigenaresse van Kimz Haar Studio en dat doet ze met hart en ziel. Kim is een allround topstyliste. Bij haar kun je terecht voor zakelijke besprekingen tot aan een compleet nieuwe look! Met 19 jaar ervaring stuurt zij met veel plezier haar team aan en zorgt ze ervoor dat haar teamleden altijd alle nieuwe trends in de vingers hebben. Kim is om de week op donderdag niet aanwezig op de zaak.

Taboo en Trubbel

Taboo en Trubbel zijn ook 3 dagen aanwezig in de kapsalon. Zij zijn er dinsdag, woensdag en vrijdag. Ze zitten altijd achter in de keuken dus mocht u bang zijn van honden u hebt er geen last van. Mocht u zich afvragen wat hoor ik toch dan zijn de honden aan het snurken.

 

We are sorry, but your browser is too old

Please update your browser, or try one of these: