Willem de Zeeuw - the art to express www.willemdezeeuw.nl

KimZ Haar Studio Keep Your Perfect Look
     Afspraak maken? Bel 040 2213141!

Even over ons

KimZ Haar Studio Waalre
Een nieuw gezicht op een vertrouwde plaats!
Voor kleuren, knippen, stylen en meer in onze heerlijke stoelen kunt U terecht in de 60 m2 grote salon van KimZ Haar Studio Waalre Haar Studio. In onze salon hebben wij alle aandacht en tijd voor u. Hebt u een vraag over een behandeling? Of zin in een ander kapsel? Wij geven u graag een persoonlijk advies.

De schaar erin? Zoals je naar een beauty resort gaat om je huid eens lekker te laten verzorgen, zo kun je vandaag de dag ook een hair spa boeken. Om professioneel advies over je haar in te winnen, het eens een grondige 'opknapbeurt' te laten geven of gewoon om je haar eens lekker te laten verwennen.

KimZ Haar Studio Waalre
Kapsel en gezicht
Een kapsel is iets heel persoonlijks. Het moet bij je persoonlijkheid passen, en bij je levensstijl (op een stijf kantoor hoef je niet met een punkkapsel aan te komen, ben je kunstenares dan mag je er een vrijgevochten haarstijl op na houden), maar je haarstijl moet vooral ook bij de vorm van je gezicht passen.

Knipsels

KimZ Haar Studio Waalre opent officieel! Op 9 maart 2014 start KimZ Haar Studio in een nieuwe setting!

Nieuw in ons assortiment: Redken is een gevestigde en zeer geliefde naam in de haarverzorgingswereld. Het is zeker dat er keuze in overvloed is bij Redken op het gebied van haarverzorging en haarstyling.
En waarom?